Aanbod DUWO nu via ROOM.nl


Je studententijd is te kort om ingewikkeld te doen over een kamer die past bij jouw wensen en voorkeuren. Nu is er een platform dat echt meedenkt mét jou en klaarstaat vóór jou. Dat platform is ROOM en ROOM is live! 
ROOM betreft momenteel nog het aanbod van DUWO, maar dat gaat de komende tijd veranderen. We zijn hierover in gesprek met andere vertrouwde aanbieders. 

Hier leest u het hele artikel.

Rijswijk Wonen koopt 124 nieuwbouwappartementen in Den Haag

Rijswijk Wonen heeft een complex met 124 appartementen en 75 parkeerplaatsen in Den Haag gekocht. De appartementen maken onderdeel uit van het nieuwbouwproject Haags Buiten en worden ontwikkeld door ABB Ontwikkeling B.V. Met deze aankoop levert Rijswijk Wonen een belangrijke bijdrage in het terugdringen van de tekorten aan sociale huurwoningen in de regio Den Haag. Capital Value heeft Rijswijk Wonen begeleid bij deze aankoop.

Bron: Rijswijk Wonen, 18 januari 2018

Lees Meer
Extra werkgelegenheid in Den Haag

De Economic Board Den Haag nodigt het Haagse bedrijfsleven en kennisinstellingen uit tot sluiten convenant ‘Werkgelegenheid en Energietransitie’ De Economic Board Den Haag heeft de energietransitie voor Den Haag aangemerkt als een groeisector met grote kansen op het gebied van duurzaamheid en werkgelegenheid in de gehele Haagse regio. Het betreft de enorme uitdaging om de kloof te dichten tussen de vraag naar goed opgeleide werknemers en werkzoekenden en het huidige aanbod van arbeid. De Board maakt zich sterk om het huidige hoge tekort aan passende werknemers om laag te brengen.

Bron: Economic Board Den Haag, 16 januari 2018

Lees Meer
Aanbod DUWO nu via ROOM.nl

Je studententijd is te kort om ingewikkeld te doen over een kamer die past bij jouw wensen en voorkeuren. Nu is er een platform dat echt meedenkt mét jou en klaarstaat vóór jou. Dat platform is ROOM en ROOM is live! ROOM betreft momenteel nog het aanbod van DUWO, maar dat gaat de komende tijd veranderen. We zijn hierover in gesprek met andere vertrouwde aanbieders. 

Bron: DUWO, 2 januari 2018

Lees Meer
Wij hebben niks met Rotterdam

Via de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) moeten ze samen in de vaart der volkeren vooruit: Rijnmond en Haaglanden. Maar de regio’s hebben bijna niks met elkaar, zo blijkt uit onderzoek. 

Bron: AD, 6 januari 2018

 

Lees Meer
Start bouw Westhovenplein in Den Haag met 64 sociale huurappartementen

De herontwikkeling van het Westhovenplein in Den Haag Moerwijk gaat van start! In samenwerking met de gemeente Den Haag, Saffier, Syntrus Achmea, Stebru Transformatie en woningcorporatie Arcade is het gelukt om sociale woningbouw en een woonzorgconcept in een plan te faciliteren. De marktpartijen zijn ontzettend trots op dit gezamenlijke project en gaven op donderdag 21 december 2017 het startsein voor de bouw. 

Bron: Arcade Wonen, 22 december 2017

Lees Meer