Jan Putman nieuwe (interim) directeur-bestuurder Rijswijk WonenPer 2 oktober 2017 is Jan Putman
als (interim) directeur-bestuurder aangesteld door de Raad van Commissarissen van Stichting Rijswijk Wonen. Hij neemt het over van mevrouw Dubbelman die de functie tijdelijk vervulde na het vertrek van mevrouw Udovicic-Schlick.

Ruime ervaring
Jan Putman is maatschappelijk gedreven en vindt het vanzelfsprekend verantwoording af te leggen over keuzes en inzet van middelen. Hij is een verbinder die mensen in hun kracht zet om zo gezamenlijk de beste resultaten te behalen.

 Jan Putman heeft ruim 30 jaar ervaring in de volkshuisvesting en het vastgoed, waarvan ruim 20 jaar als (interim) manager. Hij verdiende onder andere zijn sporen als directeur Ontwikkeling en adjunct-directeur Financiën en Facilitaire zaken bij Habion. Ook was hij manager Financiën, Informatisering en Portefeuillemanagement bij Woonkracht10.

Ingezette lijn
De missie van Rijswijk Wonen is: het blijven bieden van betaalbaar wonen aan mensen die niet zelf in woonruimte kunnen voorzien. Rijswijk Wonen zet zich actief in voor het bieden van voldoende én betaalbare sociale huurwoningen in Rijswijk. Het motto van Jan Putman “pluk de dag en stel niet uit wat je vandaag kunt doen’ zal dan ook bij de huidige vastgoedopgave en gerelateerde duurzaamheidsambities zeker van pas komen.

Uitreiking sleutels eerste huurwoningen Rijswijk Wonen in RijswijkBuiten

De eerste 24 sociale huurwoningen van woningcorporatie Rijswijk Wonen in RijswijkBuiten zijn klaar voor de nieuwe huurders. Op 17 oktober ontvingen de huurders de sleutel van hun gloednieuwe huis. De duurzame eengezinswoningen zijn onderdeel van fase 11 van De Tuinen van Sion en zijn gebouwd door Dura Vermeer.

Bron: Rijswijk Wonen, 17 oktober 2017

 

Lees Meer
Staedion en Loostad Vastgoedontwikkeling starten bouw 243 sociale huurwoningen in Den Haag

Wethouder Joris Wijsmuller en bestuursvoorzitter Willem Krzeszewski van Staedion hebben het startsein gegeven voor de bouw van 243 sociale huurwoningen. De woningen komen in de wijk Morgenstond in Den Haag.  Het project draagt de naam ‘De Tuinen van Morgenstond’ en ligt aan de Coevordenstraat. Het gaat om vijf appartementencomplexen waarvan de eerste woningen eind 2018 worden opgeleverd. De Tuinen van Morgenstond worden gerealiseerd in samenwerking met Koninklijke VolkerWessels onderneming Loostad Vastgoedontwikkeling. 

Bron: Staedion, 12 oktober 2017

Lees Meer
Door te bouwen maakt Arcade kerntaak waar

Woningcorporatie Arcade heeft op dit moment bijna 200 nieuwbouwwoningen in het Westland in ontwikkeling. Het verhuren van betaalbare woningen is de kerntaak van woningcorporaties. Door te bouwen kan Arcade haar kerntaak waarmaken en woningzoekenden de kans bieden betaalbaar te wonen. Het bouwen doet Arcade niet zelf. Hiervoor zijn vakmensen nodig die hard werken om alle nieuwbouw op tijd op te kunnen leveren. En hard werken wordt beloond. Zo ook op de bouwplaats van Molensloot in De Lier. 

Bron: Arcade Wonen, 5 oktober 2017

Lees Meer
Staedion start groot onderhoud Maasstraat

In de Maasstraat start woningcorporatie Staedion begin oktober met groot onderhoud aan 100 woningen. Staedion knapt de woningen op aan de binnen- en buitenkant om de kwaliteit en het comfort te verbeteren. Door het plaatsen van elektrische kooktoestellen worden de woningen geheel gasloos.  Voor de oudere bewoners is dit naar de toekomst veel veiliger. 

Bron: Staedion, 2 oktober 2017

Lees Meer
Jan Putman nieuwe (interim) directeur-bestuurder Rijswijk Wonen

Per 2 oktober 2017 is Jan Putman als (interim) directeur-bestuurder aangesteld door de Raad van Commissarissen van Stichting Rijswijk Wonen. Hij neemt het over van mevrouw Dubbelman die de functie tijdelijk vervulde na het vertrek van mevrouw Udovicic-Schlick.

Bron: Rijswijk Wonen, 2 oktober 2017

 

Lees Meer