20 oktober 2020

Wij zijn op zoek naar een ICT-adviseur!

Terug naar overzicht

— VACATURE GESLOTEN —

 

Wie zijn wij?
Binnen de Vereniging Sociale Verhuurders Haaglanden (SVH) werken de corporaties die in de regio Haaglanden gevestigd en werkzaam zijn, beleidsmatig samen. De corporaties richten zich in het bijzonder op het betaalbaar huisvesten van de doelgroep. De corporaties beheren gezamenlijk ongeveer 157.000 woningen. Het team van SVH bestaat uit twaalf medewerkers en zij behartigen de belangen van de aangesloten leden en zorgen voor uitwisseling van kennis en ervaring over de werkterreinen van SVH, maar ook voor de doorontwikkeling van het woonruimteverdeelsysteem Woonnet Haaglanden. Wegens pensionering van een collega, zijn wij op zoek naar een Adviseur ICT.

Bekijk hier de video!

Hoe kan een dag eruit zien?
Met een lekkere kop koffie paraat, bekijk je wat er aan vragen is binnengekomen voor de helpdesk en werkt korte vragen vast weg. Vanochtend staat er een key-user overleg op het programma en als voorzitter hiervan bereid je vast een en ander voor in de vergaderruimte. Je gaat de diverse corporatie-collega’s nl. vandaag meenemen in de nieuwe release van het WBS. Na een gezellige lunch heb je samen met een collega een bespreking met een van de softwareleveranciers over de offerte die ze hebben gestuurd voor het ontwikkelen van een nieuwe functionaliteit in het woonruimteverdeelsysteem. Hiermee wordt het systeem nog gebruiksvriendelijker voor de woningzoekenden en het is ook nog heel efficiënt voor de corporaties. Je stelt samen een plan van aanpak op voor implementatie.
Terug op je plek bekijk je wat er aan actiepunten openstaat bij de helpdesk en neemt contact op met de softwareleverancier om een aantal openstaande zaken door te spreken. Er zijn autorisatie-verzoeken binnengekomen voor nieuwe corporatie-collega’s en je plant voor jezelf meteen een moment in om de e-learning modules bij te werken. Een blik in je agenda leert dat je morgen vooral bezig zal zijn met Power BI, omdat er aanvragen zijn binnengekomen voor bepaalde rapporten. Never a dull moment.

Wie ben jij?
Je bent zowel ‘van de computers’ als ‘van de mensen’. Automatisering op een hoger plan brengen geeft je energie, maar wel voor en met de mensen waarvoor dit bedoeld is. Je bent flexibel en kunt makkelijk schakelen als het gaat om werkwijzen, werktijden, taken en verantwoordelijkheden van anderen. Natuurlijk ben je klantgericht; zowel naar de corporatiemedewerkers als dat je je goed kan verplaatsen in de eindgebruiker van het woonruimteverdeelsysteem, de woningzoekenden. Je communiceert helder en overtuigend. Met je analytisch vermogen kun je goed hoofd-van bijzaken onderscheiden en je vindt het leuk om als projectleider teamleden aan te sturen en een tijdig resultaat te bewaken. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van automatisering en klantcontact volg je op de voet, zeker als ze interessant zijn voor de organisatie.

Wat heb je in huis?
Je functioneert op MBO+/HBO werk- en denkniveau en hebt kennis van automatiseringssystemen en interesse in innovaties op het gebied van automatisering. Kennis van WordPress en HTML is een pré. Je hebt affiniteit met volkshuisvesting en actuele ontwikkelingen in de corporatiesector. Wat bieden wij? Een uitdagende en afwisselende functie binnen een compacte organisatie met een prettige, informele werksfeer. Je krijgt de ruimte om nieuwe projecten op te pakken en bij te dragen aan de doorontwikkeling van de organisatie, zodat SVH nog beter de woningzoekenden en de corporaties kan ondersteunen. De functie is ingedeeld in schaal H van de CAO Woondiensten (maximum € 3.891) met een mogelijke doorgroei naar schaal I (maximum€ 4.531). De CAO Woondiensten kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder veel ruimte voor scholing en ontwikkeling. Je werktijden kunnen flexibel worden ingedeeld en uiteraard kun je in overleg ook deels thuis werken.

Interesse?
Solliciteren doe je per email vóór 1 november 2020 via deze link.

Meer informatie?
Bel voor meer informatie met Jozefine Hoft (directeur) op 06 -12 99 16 70.