20 december 2019

Woningcorporatie Arcade verrast huurders Bomenbuurt met een kerstcadeau

Terug naar overzicht

Het groot onderhoud aan 54 sociale huurwoningen in de Bomenbuurt in ’s-Gravenzande is gereed. Afgelopen week werden de huurders van deze woningen door woningcorporatie Arcade op ludieke wijze bedankt voor hun medewerking en geduld tijdens de onderhoudsperiode. Twee medewerkers van Arcade kwamen langs met een persoonlijke boodschap en een kerstboom.

De meeste bewoners reageerden enthousiast en waren vooral verrast. Zo ook de heer en mevrouw Van der Hout die aan de Hazelaarhof wonen. “Bedankt voor het leuke kerstboompje. Wat een aangename verrassing zo aan het einde van het jaar. We zijn heel blij met de verbouwing. Het is bij ons heel goed verlopen en de overlast was beperkt. Compliment voor alle mensen die hieraan hebben meegewerkt. Wij zijn erg tevreden en genieten elke dag van een warm en behaaglijk huis.”

De woningen zijn zo goed als nieuw
Het groot onderhoud werd uitgevoerd aan 54 sociale huurwoningen gelegen aan de Populierenstraat, Amandelpad, Abeelstraat, Lindenstraat, Hazelaarhof, Elzenhof en Eikenlaan in ‘s-Gravenzande. In april 2019 zijn de werkzaamheden opgestart en geheel volgens planning waren alle woningen begin december 2019 gereed. Het groot onderhoud was met name gericht op het energiezuiniger maken van de woningen. Zo werd de spouwisolatie in de gevel hersteld en plaatsten wij kunststofkozijnen met HR++ beglazing. Woningcorporatie Arcade is trots op het eindresultaat: de woningen zijn comfortabeler en energiezuiniger. _______________________________________________________________________________

Over Arcade
Arcade is een woningcorporatie en de grootste verhuurder in Westland. Wij hebben bezit in de kernen Ter Heijde, Monster, ’s-Gravenzande, Heenweg, Poeldijk, Naaldwijk en De Lier en zijn actief in Den Haag. In totaal bezitten wij circa 8.730 verhuureenheden zoals eengezinswoningen, appartementen en bedrijfsruimtes. Daarnaast hebben wij een ontwikkelportefeuille van 1.300 woningen. Jaarlijks komen gemiddeld circa 400 Haagse en Westlandse woningen van Arcade vrij voor de verhuur. Onze woningen zijn geschikt voor gezinnen, jongeren, ouderen en gehandicapten. Meer informatie is te vinden op www.arcadewonen.nl.