20 juni 2023

Nieuwe collega’s bij SVH

Terug naar overzicht

Onlangs zijn bij SVH twee nieuwe collega’s gestart. Manon van Alff (rechts op de foto) in de functie van Adviseur Communicatie en Naomi Kuling (links op de foto) in de functie van Manager Woonruimteverdeling. Beiden zijn een waardevolle aanvulling op het huidige SVH team. Manon en Naomi stellen zich graag voor.

Manon
Mijn naam is Manon van Alff en sinds 1 mei ben ik werkzaam bij SVH in de functie van Adviseur Communicatie. De afgelopen 18 jaar heb ik in de commerciële wereld drie werkgevers gehad, waar ik heb gewerkt in de functie van manager marketing & communicatie. Hier heb ik uitgebreid ervaring kunnen opdoen op het gebied van communicatie en advisering.

Naast de maatschappelijke insteek spreekt SVH mij zo aan omdat wij onszelf op breed vlak mogen inzetten. Voor de woningzoekenden vanuit Woonnet Haaglanden, maar ook voor de corporaties en stakeholders. Vanuit mijn functie zal ik mij op al deze onderdelen bewegen. Er liggen momenteel verschillende uitdagingen voor ons allemaal en ik vind het mooi dat ik hieraan mag bijdragen.

Naomi
Mijn naam is Naomi Kuling ik ben sinds 8 mei werkzaam bij de SVH als Manager Woonruimteverdeling. De afgelopen 20 jaar heb ik bij een corporatie in de regio gewerkt in verschillende functies. Van woonconsulent en projectleider tot teamleider verhuur. In deze jaren ben ik altijd nauw betrokken geweest bij de SVH in diverse werkgroepen en bijeenkomsten.

Samen met onze klantenservice, seniorenmakelaar en team Woonruimteverdeling zoeken wij continu naar verbetering. Op deze manier kunnen wij vraag en aanbod beter op elkaar afstemmen en de woningzoekende, aangesloten corporaties en stakeholders beter bedienen. Mijn kennis en ervaring komt hierbij goed van pas. Er liggen een hoop uitdagingen en ik ben blij dat ik nu mijn steentje hieraan kan bijdragen binnen SVH, waar ik me al jaren thuis voel.